Bio

Annegreet Rouw is begonnen met harplessen bij Liedewei Spruit. Tijdens haar studie aan het conservatorium heeft zij lessen genoten van Alex Bonnet. In Juni 2009 heeft zij haar bachelorstudie met een mooie 8,5 kunnen afronden.

Tijdens haar studie heeft Annegreet lessen gevolgd bij verschillende docentes waaronder Nathalia Shameyeva, Gwyneth Wentink, Lavinia Meijer, Sophie Hallynk en Arielle Valibousse
Om zich verder te ontwikkelen volgde Annegreet lessen aan de Musikhochschule für Music und Tanz in Köln bij Han-An Liu van 2012-2014.

Duo Puur
Samen met Petra van den Dolder vormt ze fluit-harp Duo Puur. Zij bestaan sinds Oktober 2006 en geven regelmatig concerten door heel Nederland en Duitsland en bij verschillende gelegenheden. Duo Puur bereikt met laag-drempelige concerten een breed publiek. Hierbij spelen ze (licht) klassieke muziek en lichten ze de stukken toe. In Mei 2011 hebben ze hun eerste CD opgenomen.
Voor een indruk verwijs ik u naar onze promotiefilm.

Duo Stringendo
Sinds 2011 vormt Annegreet samen met Ferdinand Binnendijk mandoline-harp Duo Stringendo. Deze unieke combinatie proberen ze meer bekendheid te geven door het verzorgen van optredens. In Mei 2013 hebben ze in de finale van het Open Podium Rabo Theater Hengelo gespeeld. Andere optredens die ze hebben gegeven zijn tijdens de lintjesregen van de provincie Overijssel en bij het ministerie van Buitenlandse zaken.

Orkesten
Annegreet speelt met veel plezier bij verschillende amateur,- semi-professionele en professionele orkestgezelschappen en koren,  waaronder het Orkest van het Oosten, het NoordPoolOrkest, Symfonia Jong Twente, Harmonie orkest Vriezenveen en anderen.

Harplessen
Vanaf 2014 heeft Annegreet in Deventer een lespraktijk opgebouwd waar ze nu met veel plezier lesgeeft.

Al deze aspecten, het geven van les, het spelen in kamermuziekensembles en orkesten, het begeleiden van koren maakt Annegreet tot een veelzijdig musicus en zorg ervoor dat ze haar werk op alle fronten met veel plezier doet.